21.12.2012

Troika biter

Hjemmelaga Troika, smaker fantastisk godt!! Det er veldig enkelt å lage, og har god holdbarhetFor å lage det, så trenger du 500 g marsipan, 300 g myk nougat, 1 pg bringebærgele og 300 g sjokolade.
 
Kjevle ut marsipanen, og legg den på bakepapir i en egnet form.Smelt nougat, å smør den jevnt utover på marsipanen.Lag gele som anvist på pakken , men kun HALVPARTEN veskemengde!! Avkjøles å tømmes forsiktig over marsipanen/nougaten.Settes kaldt til dagen etter.Del opp i ønsket str på bitene, å sett sjokolade til smelting.Dypp bitene, å la de tørke. Så er det bare å nyyyyyyte etterpå :)

 

4 kommentarer:

 1. Hva er, og hvor finner jeg nugatt?

  SvarSlett
 2. Hei :) du finner det på daglivarebutikker. Det ser ut som en gullbarre :) odense myk/ bløt nugat heter den

  SvarSlett
 3. Jeg har vært på Meny, Rema 1000, Obs og jeg finner ikke denne nugatten. De har andre ting fra Odense. Dvs Obs hadde en sånn sjokolade som jeg ble usikker på. Den var jo knallhard, mørk sjokolade. Er den ikke myk når man kjøper den eller ?

  SvarSlett
 4. jeg har kjøpt min nougat på både rema og obs å det er som blir skrevet over her det er liksom en guldbare,,,, er 100 gr i hver pakke ,, den ligger sammens med marispan og kransekakemassene meny skal også ha :) hvor i landet er det du bor så kan jeg kanskje være bhjelpelig med å fotelle hvilken butikk som har om du bor her i nærheten ,,,,

  SvarSlett