30.07.2013

Glutenfrie Hamburgerbrød

Selv om butikkene stadig kommer med nye ting som er glutenfritt, så er det greit å prøve og finne alternativ:) jeg lagde for noen dager siden glutenfrie hamburgerbrød. Denne oppskriften er til 6 hamburgerbrød.    
250 g sh'a'r  mix B, 1 ts fiberhusk, 1 ts tørrgjær, 1/2 ts salt, 1 egg, 3 ss rapsolje og 2 dl kaldt vann.
Bland alt det tørre, tilsett egg, olje og vann. Elt sammen i kjøkkenmaskin i 4-5 min. Ha plast over bakebollen, å sett til heving et par timer.
Kna deigen med litt mel på kjøkkenbenken og del i 6. Trill 6 boller og trykk de ganske flate( ca 8mm). Etterheves under plast i 30 min. Pensle med egg og strø på sesamfrø. Stekes midt i ovnen på 225grader i ca 15 min. Avkjøles på rist 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar