24.01.2014
Giveaway etter passerte 3000
Tusen takk til alle som liker og deler !! Denne gangen har jeg valgt et rollerboard, med dette kan du enkelt lage marsipanfrukter :) dette settet kan du bl.a bruke til å lage pærer og appelsiner. For å delta: del siden og legg igjen en kommentar :) vinner trekkes fredag 31 kl 21
21.01.2014
Lukket valnøtt med tricot mix
100g tricot mix blanda med 80g kokende vann, røres godt sammen med mixmaster.
Så settes det i ovnen på 120grader 10-12 min.
Matten taen ut av ovnen å legges på benken noen min før den forsiktig løsnes fra formen.
Pakkes godt inn til de skal brukes.
22.12.2013
Glutenfrie Cookies
Disse er veldig enkle og lage, å går ned på høykant her i huset.
100g mykt smør
75g sukker
75g brun sukker
1 egg
135g Toro glutenfri fin kakemix
1 ts bakepulver
75g hakkede mandler
100g hakket sjokolade
Rør smør og sukker hvitt, tilsett brunsukker. Rør inn egget. Ha bakepulver og kakemix oppi og rør godt.Tilsett mandler og sjokolade å bland godt sammen.
Settes på bakepapir med tskje, med god avstand da de flyter litt utover.
11.12.2013
Glutenfrie tjukklæmsa!
Nå bestemte jeg meg..... Jeg skulle forsøke!!! Lefser i seg selv blir mye gris, å hadde nok ikke store forhåpningene før jeg skulle starte. Deigen lagde jeg i går kveld, så den fikk stå over natta. Fikk samboern min til å knipse noen bilder for meg underveis, så det blir litt lettere.
Smøres opp med økologisk rørossmør, melis og kanel :)
Oppskrift som følger : 1000g Semper mix, 140g Toro glutenfri kakemix, 2 kopper sukker, 200g romtemperert Tine meierismør, 1ss hjortetakksalt og 1ss natron. Smuldres og knaes godt sammen med hendene. Tilsett 7dl kulturmelk, 1 dl fløte og 1ss sirup. Arbeid deigen godt sammen og sett den kaldt noen timer.
Kjevle ut en leiv på bakepapir, evt med litt semper. Legg noe rundt oppå, å skjær rundt med en pizzaskjærer.
Stekes til den blir passe brun på begge sider :) utav denne oppskriften fikk jeg til 25 lefser med en diameter på 18cm.
Smøres opp med økologisk rørossmør, melis og kanel :)
09.12.2013
Risboller
Risboller er for meg et barndomsminne, et tegn på at vi nærmer oss jul. Min mamma pleide alltid og lage sånne. Men siden jeg ikke er så veldig glad i kokesjokolade,så har jeg byttet den ut med Pals sin lyse overtrekkssjokolade.
125 g delfiafett og 100g kokesjokolade smeltes og avkjøles.
Abonner på:
Kommentarer (Atom)